Jouw marketing valt of staat op basis van jouw strategie. Heb je deze doordacht in elkaar gestoken of doe je maar iets? Het is een doorslaggevende factor voor jouw bedrijf.

Gelukkig kan je beroep doen op onze adviesdiensten om jouw marketingstrategie aan te scherpen. Dit door middel van adviesverlening (consultancy), marketing audits of contentplanning.

Consultancy

Consultancy

Heb je nood aan advies met betrekking tot jouw marketing? Dan kan je bij ons terecht voor consultancy op maat van jouw noden.

Dankzij onze diepgaande kennis van marketing en ervaring binnen verschillende sectoren, kunnen wij jouw strategie finetunen. Op die manier verhoog je de impact van jouw communicatie, zonder dat je verplicht bent om een externe partner alles te laten uitvoeren.

Diepgaande kennis met mogelijkheid tot overdracht

Onze expertise is zeer breed en diepgaand. Hierdoor kunnen wij jou adviseren in jouw algemene marketingstrategie, maar ook binnen specifieke aspecten hiervan zoals SEO of SEA. Dit gecombineerd met de opleiding van jouw mensen indien gewenst.

Ervaring in verschillende sectoren

We hebben al gewerkt voor verschillende sectoren. Dit maakt dat we zaken soms anders bekijken, want er zijn meer gelijkenissen tussen sommige branches dan je zou denken.

De vastgoed- en de uitzendsector hebben bijvoorbeeld veel gemeen, maar ook de bouw en de IT branche maken vaak dezelfde fundamentele fouten.

Marketing Audits

Marketing Audits

Het is interessant om te weten of je wel goed bezig bent. Daarom kan je bij ons terecht voor losstaande marketing audits. Hierbij kijken we naar wat je vandaag al doet, of je dit correct doet en waar de verbeterpunten liggen.

Je krijgt aan het einde van een audit steeds een uitgebreid rapport van ons met alle verbeterpunten. Zo kan jij of jouw marketingdienst hier direct mee aan de slag.

Ga zelf aan de slag

Onze auditrapporten zijn zo opgesteld dat ze de nodige basiskennis meegeven. De rapporten zijn zo gedetailleerd en duidelijk, dat je zelf aan de slag kan met de resultaten of een partner naar keuze.

Blijkt er toch iets niet helemaal duidelijk te zijn? Bel of mail ons dan gerust! Het verduidelijken van de audit is inbegrepen in de prijs. We willen er namelijk 100% zeker van zijn dat deze een meerwaarde vormt voor jouw bedrijf.

Vervolgtraject mogelijk

Wil je zelf onder begeleiding aan de slag met de resultaten van de audit? Dan kan je beroep doen op onze consultancy diensten voor een vervolgtraject. Hierbij voorzien we een vast aantal werkuren per maand om jou te adviseren of werken we in regie op basis van jouw noden.

Content Planning

Content Planning

Weet je niet wat je moet posten op sociale media, schrijven op jouw blog of in jouw e-mail? Laat ons dan dit denkwerk samen met jou doen.

Op basis van een intakegesprek, werken we een contentplanning op maat van jouw bedrijf uit. Deze houdt rekening met jouw doelpubliek en trends in jouw sector. Zo heb je al een zorg minder met betrekking tot jouw marketing.

Niet meer achter de feiten aanlopen

Een contentplan denkt steeds een kwartaal vooruit. Hierdoor loop je niet achter de feiten aan en bespaar je jezelf een hele hoop stress. We beginnen ook tijdig aan het volgende plan. Zo heb je geen ongewenste lege momenten in jouw communicatie.

Alles wat jij nog moet doen is af en toe met ons samenzitten om de zaken scherp te stellen. Jij bent immers de expert binnen jouw vakgebied en die expertise willen we maximaal inzetten.

Deadlines voor jezelf

Je bent als ondernemer met duizend en één zaken tegelijk bezig. Het is dus handig om deadlines voor jezelf te zetten en dat is exact wat een contentplan doet.

Door een duidelijk plan voor jezelf op te stellen, wordt je gedwongen om op tijd aan jouw content te beginnen. Op die manier heb je geen excuus meer voor uitstelgedrag.

Bonuspunten als je voorop werkt!

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste marketingtrends en algemene updates over ons bedrijf.

Blog

  • Alles
  • People & Culture
  • Search Engine Advertising
  • Social Media Marketing
  • Strategie

60% van de Belgische kmo’s laat geld op tafel liggen

Ongeveer 60% van de Belgische kmo’s zet volgens de FOD Economie en Statbel nog niet in op kanalen zoals YouTube en Instagram. Nochtans bieden deze tal […]

Say Haylo to Alyssa Severeyns

Mijn naam is Alyssa Severeyns. Ik ben 21 jaar en woon in Sint-Truiden, in het prachtige Haspengouw. Momenteel loop ik stage bij Haylo als Junior Content […]

Enkele tips om rekening te houden met het Instagram algoritme in 2022

Sinds 2016 werkt Instagram weer met een algoritme, iets wat steeds verandert. Maar hoe werkt dit nu precies? Het komt erop neer dat goede content veel […]

Say Haylo to Sim Marsé

Mijn naam is Sim Marsé, ik ben 19 jaar oud en ik woon in Zoutleeuw. Ik ben er opgegroeid en ben er ook altijd naar school […]

Contact

Heb je een vraag of een opmerking?

We vinden het altijd fijn om van je te horen! Laat even een berichtje achter via het contactformulier en we komen hier zo snel mogelijk op terug.

 

Wil je graag kennismaken?

Onze kennismakingsgesprekken zijn volledig gratis en vrijblijvend! Maak gerust een afspraak via het contactformulier.

Stem je liever telefonisch af? Bel ons even op het nummer +32 12 28 01 32.