Web Design & Development

De online aanwezigheid van jouw bedrijf begint met een website of -shop. Deze moet voldoen aan de verwachtingen van de hedendaagse klant, maar ook aan die van Google. Enkel op die manier krijg je een site of shop die een meerwaarde creëert voor jouw bedrijf.

Wij verzorgen het ontwerp en de ontwikkeling van jouw website of -shop. Dit van A tot Z en zonder onderhoudscontracten of kleine lettertjes. Geen project is te groot of te klein.

Websites

Websites

Jouw website is de digitale etalage van jouw bedrijf. Zorg dus dat je een goede eerste indruk maakt. Wij zorgen ervoor dat jouw website uniek en hedendaags is, maar ook goed scoort in Google. Zo is het online uithangbord van jouw bedrijf helemaal in orde.

Uniek en hedendaags

Je wil een website die opvalt dankzij een uniek en modern ontwerp. Daarom werken we nooit met sjablonen en ontwerpen we een website op maat van jouw wensen. Dit doen we door vanaf het begin goed naar jou te luisteren. Op die manier krijg je een website waar je écht trots op bent.

Op maat van jouw bedrijf

Alles kan wanneer het op jouw website aankomt, want we werken steeds op maat. Bij ons vind je geen templates met beperkte mogelijkheden. Wat jouw noden ook zijn, we gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Geoptimaliseerd voor Google

Iedereen gebruikt Google om te zoeken naar oplossingen voor hun problemen. Oplossingen die jouw bedrijf wellicht aanbiedt. Het is daardoor ook belangrijk om goed te scoren in de zoekresultaten. Daarom houden we hier vanaf het begin al rekening mee door de technische kant van jouw website te optimaliseren voor Google.

Niemand kan garanderen dat je op de eerste plek in Google komt, maar we geven jou alleszins de sterke technische basis om dit mogelijk te maken. Combineer die basis met de juiste hoeveelheid content marketing en jouw kansen liggen al een stuk hoger.

Eenvoudig zelf aan te passen

Er zijn geen verplichtingen om jouw website door ons te laten aanpassen. Integendeel, je kan alle foto’s en teksten van jouw website zelf aanpassen. Wurgcontracten voor het onderhoud van jouw website vind je bij ons niet terug.

Heb je liever dat wij de aanpassingen doen? Dan doen wij dit graag voor jou. Deze aanpassingen worden steeds in regie uitgevoerd tegen een vooraf bepaald uurtarief.

Impactvolle beelden

Wil je impact creëren met het beeldmateriaal op jouw website? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze video- en fotografiediensten, voorzien we jou van adembenemende beelden.

Indrukwekkende teksten

Op jouw website moet je jouw bedrijf niet alleen verkopen met beelden, maar ook met woorden. Daarom kan je beroep doen op onze vlotte pen om teksten te schrijven die écht indruk maken.

Het wordt zelfs nog beter: we schrijven onze teksten steeds op een manier dat deze jouw SEO-score verbeteren. Zo verhoog je de kans om hoger te staan in de zoekresultaten van Google.

Webshops

Webshops

Ben je op zoek naar een webshop die indruk maakt? Dan bouwen wij voor jou een webwinkel die voldoet alle eisen van de moderne consument. Snelheid, gebruiksvriendelijkheid, een goede score in Google… We houden rekening met al deze factoren.

Snel en gebruiksvriendelijk

Een webshop moet snel en gebruiksvriendelijk zijn. Hier houden we dan ook vanaf het begin al rekening mee. Dankzij een kwalitatieve server en een doordacht ontwerp, mag je er zeker van zijn dat jouw webshop van topniveau is.

Alles is mogelijk

Heb je speciale noden voor jouw webshop? Moeten er bepaalde systemen achter zitten om alles in goede banen te leiden? Ook dat is geen probleem, want wij werken altijd op maat.

Geen vraag is te veel of geen project is te zwaar voor ons.

Vindbaar in Google

Mensen zijn continu op zoek naar producten in Google. Daarom zorgen we ervoor dat jouw shop ook goed scoort in de zoekresultaten. Dit doen we door alle technische aspecten te optimaliseren vanaf het begin.

Plaats 1 in Google is nooit een garantie, maar we geven jou de sterke basis om dit mogelijk te maken. Combineer deze technische basis zeker met content marketing om nog beter te scoren.

Pas zelf jouw webshop aan

Je bent niet afhankelijk van ons om jouw webshop aan te passen. Dankzij een gebruiksvriendelijk CMS, kan je zelf alle foto’s, teksten en producten aanpassen. Een wurgcontract voor het onderhoud van jouw shop zal je bij ons niet terugvinden.

Heb je zelf geen tijd? Dan helpen we jou natuurlijk graag hiermee. Dit steeds tegen een vooraf afgesproken uurtarief.

Krachtig beeldmateriaal

Moeten jouw producten écht opvallen? Ook hierin ondersteunen wij jou graag. Onze diensten voor (product)video- en fotografie, zorgen dat jij eruit springt tussen de rest.

Teksten die doen kopen

Goed geschreven teksten op jouw website zorgen ervoor dat mensen kopen. Wij helpen je met het schrijven van impactvolle teksten die de verkoop stimuleren op jouw webshop. Sterker nog: we zorgen er eveneens voor dat deze teksten jou beter doen scoren in Google.

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste marketingtrends en algemene updates over ons bedrijf.

Blog

  • Alles
  • People & Culture
  • Search Engine Advertising
  • Social Media Marketing
  • Strategie

60% van de Belgische kmo’s laat geld op tafel liggen

Ongeveer 60% van de Belgische kmo’s zet volgens de FOD Economie en Statbel nog niet in op kanalen zoals YouTube en Instagram. Nochtans bieden deze tal […]

Say Haylo to Alyssa Severeyns

Mijn naam is Alyssa Severeyns. Ik ben 21 jaar en woon in Sint-Truiden, in het prachtige Haspengouw. Momenteel loop ik stage bij Haylo als Junior Content […]

Enkele tips om rekening te houden met het Instagram algoritme in 2022

Sinds 2016 werkt Instagram weer met een algoritme, iets wat steeds verandert. Maar hoe werkt dit nu precies? Het komt erop neer dat goede content veel […]

Say Haylo to Sim Marsé

Mijn naam is Sim Marsé, ik ben 19 jaar oud en ik woon in Zoutleeuw. Ik ben er opgegroeid en ben er ook altijd naar school […]

Contact

Heb je een vraag of een opmerking?

We vinden het altijd fijn om van je te horen! Laat even een berichtje achter via het contactformulier en we komen hier zo snel mogelijk op terug.

 

Wil je graag kennismaken?

Onze kennismakingsgesprekken zijn volledig gratis en vrijblijvend! Maak gerust een afspraak via het contactformulier.

Stem je liever telefonisch af? Bel ons even op het nummer +32 12 28 01 32.