Niets schrikt potentiële klanten sneller af dan slecht beeldmateriaal. De kwaliteit van jouw video’s en foto’s zijn onlosmakelijk verbonden aan het kwaliteitsbeeld dat mensen hebben van jouw bedrijf.

Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf de uitstraling heeft die het verdient. Dankzij onze video- en fotografiediensten, verhogen we de impact van jouw communicatie. Daardoor zie je het aantal verkopen stijgen en kan je blijven groeien.

Videografie

Videografie

Video’s zijn onmisbaar in de moderne marketingmix. Ze verhogen het resultaat van jouw sociale media, laten jou toe succesvol te adverteren op YouTube en een goede eerste indruk te maken op jouw website of met jouw bedrijfspresentaties.

Kortom, je hebt video nodig om vandaag het verschil te maken met jouw marketing en communicatie.

Belangrijk is dat je niet zomaar een video maakt. Een goede video heeft een duidelijk en vooraf bepaald doel voor ogen. Anders vormt deze vooral een kost waar geen rendement tegenover staat. Gelukkig staan we hier al vanaf het begin bij stil. Zo ben je er zeker van dat jouw investering de moeite loont.

Geef jouw socials een boost

Sociale media en video’s gaan tegenwoordig hand in hand. Video’s verhogen het resultaat van jouw content en advertenties, want de meeste mensen hebben een voorkeur voor bewegende beelden.

Zet jouw producten in de kijker

Laat jouw producten schitteren in een onweerstaanbare promotievideo. De impressionante beelden doen klanten wegdromen over jouw product. Ze kunnen bijna niet anders dan kopen. Zeker als je hen blijft achtervolgen via social media en Google Display advertenties.

Laat tevreden klanten aan het woord

Niets verkoopt beter dan tevreden klanten. Geef hen het woord in een referentievideo en haal alle twijfels bij potentiële klanten weg. Deel deze testimonials op jouw website of op sociale media om jouw sales te verhogen.

Blik terug op jouw events

Heb je een evenement georganiseerd met jouw bedrijf? Laat mensen dan zien wat ze gemist hebben in een aftermovie. De volgende keer zullen ze er alles aan doen om erbij te zijn.

E-mail zeker de aanwezigen ook de aftermovie zodat ze deze massaal kunnen delen. Zo creëer je een hoop extra gratis publiciteit.

Jouw unieke kenmerken in de spotlights

Zet jouw bedrijf in de kijker met behulp van een indrukwekkende bedrijfsfilm. Deze zijn perfect om te verwerken in jouw website of bedrijfspresentaties. Zo maak je zeker een goede eerste indruk.

Deel jouw kennis met de wereld

Jij bent de expert binnen jouw vakgebied en de hele wereld zal dat weten. Toon jouw expertise door middel van korte video’s op social media, YouTube of jouw website.

Werp een blik achter de schermen

Wil je uitpakken met jouw uniek proces of de cultuur van jouw bedrijf in de verf zetten? Werp dan een blik achter de schermen met een video. Potentiële klanten en medewerkers zullen zeker onder de indruk zijn.

Trek nieuw talent aan

Video is het perfecte medium om het karakter van jouw bedrijf te tonen aan potentiële medewerkers. Op die manier kan je nieuw talent blijven aantrekken.

Benut deze video optimaal door deze te adverteren op social media.

Fotografie

Fotografie

We leven in een visuele wereld, daarom zijn goede foto’s een must. Fotografie met een marketinginsteek verhoogd de resultaten van jouw communicatie.

Een doordachte aanpak is hier essentieel, daarom staan we al vanaf het begin stil bij het gebruiksdoel van de beelden. Zo kunnen de beelden hun doel nooit missen. Er is namelijk een groot verschil tussen een productfoto voor een reclamecampagne en een sfeerbeeld voor social media.

Krachtige beelden voor sociale media

Gedaan met de slechte smartphone foto’s op jouw pagina. Voortaan kies je voor de kwalitatieve beelden die jouw bedrijf verdient. Een hoger rendement uit jouw social content en advertenties is een onvermijdelijk resultaat.

De perfecte productfoto's

Goede productfoto’s doen mensen kopen. Zeker nu dat iedereen op de e-commerce kar gesprongen is, maken ze meer dan ooit het verschil. Mensen willen zien wat ze kopen en dat is nu eenmaal moeilijker als je de pixels in het beeld kan tellen.

Blijf nagenieten van jouw event

Vereeuwig jouw event met foto’s die de sfeer helemaal op beeld vastleggen. Zo kan je nog jaren nagenieten van die speciale dag. Beter nog: je kan mensen warm maken voor de volgende editie(s). Op die manier heb je ieder jaar nog meer aanwezigen dan ervoor.

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste marketingtrends en algemene updates over ons bedrijf.

Blog

  • Alles
  • People & Culture
  • Search Engine Advertising
  • Social Media Marketing
  • Strategie

60% van de Belgische kmo’s laat geld op tafel liggen

Ongeveer 60% van de Belgische kmo’s zet volgens de FOD Economie en Statbel nog niet in op kanalen zoals YouTube en Instagram. Nochtans bieden deze tal […]

Say Haylo to Alyssa Severeyns

Mijn naam is Alyssa Severeyns. Ik ben 21 jaar en woon in Sint-Truiden, in het prachtige Haspengouw. Momenteel loop ik stage bij Haylo als Junior Content […]

Enkele tips om rekening te houden met het Instagram algoritme in 2022

Sinds 2016 werkt Instagram weer met een algoritme, iets wat steeds verandert. Maar hoe werkt dit nu precies? Het komt erop neer dat goede content veel […]

Say Haylo to Sim Marsé

Mijn naam is Sim Marsé, ik ben 19 jaar oud en ik woon in Zoutleeuw. Ik ben er opgegroeid en ben er ook altijd naar school […]

Contact

Heb je een vraag of een opmerking?

We vinden het altijd fijn om van je te horen! Laat even een berichtje achter via het contactformulier en we komen hier zo snel mogelijk op terug.

 

Wil je graag kennismaken?

Onze kennismakingsgesprekken zijn volledig gratis en vrijblijvend! Maak gerust een afspraak via het contactformulier.

Stem je liever telefonisch af? Bel ons even op het nummer +32 12 28 01 32.