Social Media Marketing

Wil je meer naamsbekendheid, klanten of ben je op zoek naar personeel? Dan is social media marketing de perfecte match voor jou.

Tijdens ons kick-off gesprek krijgen we de nodige inzichten in jouw bedrijf en jouw ideale klant. Zo kunnen we de juiste sociale media kiezen en onze communicatie afstemmen op jouw doelgroep.

Social Media Content

Social Media Content

Wordt jouw bedrijf geteisterd door de vraag: “Wat gaan we deze week weer posten?” Dan zit je bij ons aan het juiste adres.

Wij helpen jou met het beheren en invullen van jouw profielen op LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter. Dit steeds met behulp van een doordachte planning en slimme software.

Kortom: laat je volledig ontzorgen door ons!

Doordacht

Dankzij een overzichtelijke planning lopen we nooit achter de feiten aan. Je weet altijd op voorhand wat we gaan communiceren en welke informatie we van jou nodig hebben.

De berichten die we voor jou maken sturen we ook even door. Op die manier kan je feedback geven en blijf je voeling houden met jouw communicatie.

Het kan al eens gebeuren dat de bestaande plannen gewijzigd worden. Ook daar doen we niet moeilijk over. Als jouw marketingpartner kunnen we snel schakelen en veranderen van koers waar nodig.

Slim en efficiënt

We gebruiken de beste tools op de markt om het maximale uit jouw sociale media te halen. Dit zorgt ervoor dat we niet alleen slim, maar vooral ook efficiënt te werk kunnen gaan. Hierdoor kunnen we de focus leggen op hetgeen waar mensen écht het verschil maken, namelijk strategisch en creatief werk.

Leuke beelden

Dankzij onze video- en fotografiediensten kunnen wij jou voorzien van leuke beelden. Denk hierbij aan korte video’s met uitleg over jouw diensten of foto’s van jouw medewerkers in actie.

Social Media Advertising

Social Media Advertising

Wil je net dat tikkeltje meer uit jouw socials halen? Dan is adverteren op sociale media je op het lijf geschreven. Hierbij kunnen jouw bestaande berichten promoten of een advertentiecampagne opzetten.

Wanneer we jouw bestaande berichten sponsoren, zullen deze een veel groter bereik hebben. Een budget per bericht van €15 gedurende 5 dagen maakt hier zelfs al een wereld van verschil.

Ga je voor en advertentiecampagne? Dan zijn de mogelijkheden quasi eindeloos. Hier moet je wel rekenen op een advertentiebudget van minstens €300 per maand om een redelijk resultaat te verwachten.

Doelgericht

Social media advertenties zijn een heel stuk gerichter dan “normale” berichten. Zo kan je bijvoorbeeld een doelgroep instellen op basis van kenmerken zoals leeftijd, regio, functie en nog veel meer.

Eveneens kan je bepalen wat de doelstelling is van een advertentie. Dit kan gaan van meer bereik tot meer klikken naar de website of zelfs meer leads en verkopen.

Duidelijke rapportage

Je wil natuurlijk weten wat jouw marketinginvestering opbrengt. Daarom zetten we in op een duidelijk en overzichtelijk rapportagedashboard. Dit dashboard wordt steeds op maat gemaakt van jouw wensen en gebaseerd op de inhoud van onze samenwerking.

Impactvol beeldmateriaal

Wil je impactvol beeldmateriaal voor jouw sociale media advertenties? Ook hier helpen we jou graag mee! Alles van productvideo- of -fotografie tot zelfs reclamespots behoren tot de mogelijkheden.

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste marketingtrends en algemene updates over ons bedrijf.

Blog

  • Alles
  • People & Culture
  • Search Engine Advertising
  • Social Media Marketing
  • Strategie

60% van de Belgische kmo’s laat geld op tafel liggen

Ongeveer 60% van de Belgische kmo’s zet volgens de FOD Economie en Statbel nog niet in op kanalen zoals YouTube en Instagram. Nochtans bieden deze tal […]

Say Haylo to Alyssa Severeyns

Mijn naam is Alyssa Severeyns. Ik ben 21 jaar en woon in Sint-Truiden, in het prachtige Haspengouw. Momenteel loop ik stage bij Haylo als Junior Content […]

Enkele tips om rekening te houden met het Instagram algoritme in 2022

Sinds 2016 werkt Instagram weer met een algoritme, iets wat steeds verandert. Maar hoe werkt dit nu precies? Het komt erop neer dat goede content veel […]

Say Haylo to Sim Marsé

Mijn naam is Sim Marsé, ik ben 19 jaar oud en ik woon in Zoutleeuw. Ik ben er opgegroeid en ben er ook altijd naar school […]

Contact

Heb je een vraag of een opmerking?

We vinden het altijd fijn om van je te horen! Laat even een berichtje achter via het contactformulier en we komen hier zo snel mogelijk op terug.

 

Wil je graag kennismaken?

Onze kennismakingsgesprekken zijn volledig gratis en vrijblijvend! Maak gerust een afspraak via het contactformulier.

Stem je liever telefonisch af? Bel ons even op het nummer +32 12 28 01 32.